Tulevaisuuden puhelinsoittojen skaalaaminen

Tulevaisuuden puhelinsoittojen skaalaaminen

Tulevaisuuden puhelinsoittojen skaalaaminen

: 4. 5 minuutin ajan pandemia-aikoina vähittäiskaupan apteekki-kokemus siirrettiin yleensä perinteisiin paikkoihin. Useat riippumattomat apteekit ovat tosiasiallisesti olleet hitaita ottamaan samanlaisia ​​tarjouksia, kuten erittäin vaivatonta digitaalista ja postimerkintöjen apteekkivaihtoehdoista päästiin myös siihen,. Pikemminkin he keskittivät menestyksensä suuresti siihen, mitä he ovat tehneet vuosien ajan ajamalla jalkaliikennettä myymälän käytäviin ja myös nimityslaskuriin.

Yksinkertaisesti kuten lääketieteen ammattilaisten toimistot, jotka kohtaavat kiinni, COVID-19: een liittyvät pilaantumisongelmat ajoivat useita henkilöitä heidän naapurustonsa huumekaupoista ja kontaktittomia valintoja, jotka mahdollistivat täsmälleen samat lääkekaupan kokemukset ilman fyysistä altistumista. Myöhemmin digitaaliset palvelut, joita lukuisat riippumattomat apteekit pitivät « farmasian tulevaisuuden » -vaihtoehtoja, ovat viime keväänä viime kevään mukaan mitä asiakkaat odottavat heidän tarjoavan tänään.

Yritys on vuosien ajan antanut apteekkeja, joilla on aivan uusia ja nerokkaita palveluita. Auttaakseen heitä ratkaisemaan tämän viimeisimmän teollisuusmuutoksen, MC, Kesson tuo useita elektronisia palveluita riippumattomiin apteekkeihin, jotta he voivat kuitenkin palvella asiakkaita asiakkaitaan ja myös missä he valitsevat.

Ei ole epäilystäkään siitä, että etäterveyden käyttö räjähti koko pandemian. Vaikka monet henkilökohtaiset terveydenhuollon tapaamiset ovat tosiasiallisesti siksi, että palasivat asiakkaille ja myös lääketieteen ammattilaisille ovat todella tulleet arvostamaan « tapaamisen » helppoutta käytännössä. Miksi ihmisten, jotka haluavat neuvotella apteekista ilahduttamaan samasta helposti? Siirry « puhelin » -konsultoihin. Sen sijaan, että asettaisit henkilökohtaisen tapaamisen laajaan lääkkeen arviointiin, esimerkiksi ihmiset saattavat tehdä niin toisesta sijainnista reaaliaikaisen videokeskustelun avulla, jolloin lopulta farmakologit voivat ehdottaa paremmin ihmisiä, jotka eivät pysty tai eivät halua löytää lääkkeeseen myymälä.

Tuntemattomat tosiasiat systemaattisesta kirjallisuuskatsauksesta eHealthin omaksumisesta vuonna …

Aiemmin mukana oleva helppous laite voi myös auttaa farmakologeja varmistamaan, että heidän potilaidensa käyttävät lääkkeitä määrätyllä tavalla. « Koko puhelinvierailun ajan voit katsoa ihmistä silmään ja nähdä tarkalleen mitä he näkevät », väittää Rick Sage, vähittäiskaupan ratkaisujen varajohtaja, yhteisön huumekauppa ja terveys ja hyvinvointi, Yhdysvallat

« Esimerkiksi, jos henkilö kysyy: » Mitä sävytablettia etsin?’, saatat kysyä ottamaan heidän reseptinsä ja saada heidät seisomaan tablet -laitteeseen, jotta se on paras. Se on paljon parempi tapa muodostaa yhteys. »Kun yksilöt ilmestyvät apteekissa ja kysyvät myös kiusallisesta yskästä tai tuholaisten puremasta, apteekkarit voivat yleensä kohdistaa heidät kohti reseptilääkettä.

Näissä olosuhteissa ainoa tarjottu vaihtoehto on lähettää potilastalo ja saada heidät soittamaan lääkärilleen. Ei-liian kaukana tulevaisuudessa terveys- ja Wellness Mart Mart -kauppojen apteekkisteillä on vielä yksi vaihtoehto: he voivat tarjota asiakkailleen lääkärin konsulttia myymälässään ja myös omistetun tutkimushuoneen yksityisyydessä.

Jos digitaalinen ottaa yhteyttä päihin lääkärin tarjoamisen kanssa, lääkekauppa voi ladata sen paikalla olevalle henkilölle. « Yksi merkittävimmistä haasteista, joita nykyään kohtaavat riippumattomat apteekit, on jäljellä toteuttamiskelpoiset valinnat aikarajoitetuille potilaille », Sage selventää. « Myymälän etälääketiede-ratkaisut lisäävät, että lisäkerros integroitua terveydenhuoltoa farmasian kokemukselle. »Takeout- tai ruokakauppojen tilaaminen puhelinsovelluksen kautta ei ole enää ainutlaatuisuutta, etenkin pandemian aikana.

Jotkut tiedossa olevat tosiasiat Kanadan apteekki-opiskelijoiden sähköisen terveydenhuollon lukutaidon tutkimisesta.

Suurin osa suurista apteekkiketjuista on pysynyt online-vähittäishuoneessa Koko kuva useita vuosia, ja liuokset vaihtelevat yhdellä napsautuksella reseptilääkkeistä Fast COVID-19 -rokotteen aikataulussa. Ja vaikka monet paikalliset apteekit hyötyisivät merkittävästi tällaisten verkkoystävällisten palvelujen tarjoamisesta, lukuisilla ei ole resursseja luoda tai pitää niitä. Auttaakseen pienempiä vähittäiskaupan apteekkeja omaksua omat E, apteekkien lääkkeet, MC, Kesson esittelee Wellness Mart Digital Pharmacy -tapahtuman, uuden digitaalisten palvelujen kokoelman, jonka tarkoituksena on helpottaa elämään.

Upouusi Digital Store Front sisältää varmasti Internet- ja sovelluspohjaisen henkilöportaalin, HIPAA-yhteensopivan kaksisuuntaisen viestinnän arvioinnit, tärkeät hälytykset ja täyttämällä osoittimet uudelleen. « Apteekit, jotka on saatu ilman kestäviä online-palveluita, samoin kuin mobiili wellness-ratkaisut eivät vain voi tehdä niin enää », toteaa Sage. « Tämän upouuden digitaalisen huumekaupan tarjonnan avulla apteekkarit eivät voi vain säästää aikaa ja lisätä kosketuspisteitä potilaidensa kanssa, mutta myös mahdollisesti saada vielä enemmän yksilöitä naapurustoissaan parantaa lopulta yksilöllistä pääsyä. »Mikä on tavoite.

Yrityksenä, joka jakaa tämän tavoitteen, MC, Kesson on omistautunut avustamaan huumekauppoja kukoistavan digitaalisen terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ikää ja jatkavat myös tehokkaimman mahdollisen potilaan kokemuksen. Alun perin julkaistu 10. kesäkuuta 2021.

Artikkelit integroidusta apteekakaupan tutkimuksesta & Tekniikka on annettu kohteliaisuus

https://myanimelist.net/profile/FelixOster

No Comments

Post A Comment