15-sekunders trick för hur du ser till att du reser med medicinering lagligt

15-sekunders trick för hur du ser till att du reser med medicinering lagligt

15-sekunders trick för hur du ser till att du reser med medicinering lagligt

InnehållsförteckningVad gör hur man får en läkarmottagning online – Lyte Medical Mean?Resa med medicinering och medicinsk utrustning – Smartraveller saker att veta innan du får detta

I en nödsituation kanske du tror att du inte har tillräckligt med tid för att få en medicinsk order innan du erbjuder livräddande medicinering till en inlagd person. Detta är inte tillräckligt med anledning att erbjuda läkemedlet ändå, för därmed kan du tippa utanför dina medicinska privilegier.

Om det alls är genomförbart, få en beställning. Om du levererar nödsituationer som en patient utöver ditt anställningsområde, använder emellertid olika krav. Enligt Joanne Sheehan, JD, registrerad sjuksköterska, BSN, en advokat med Friedman, Newman, Levy, Sheehan samt Carolan i Fairfield, CT, har varje stat do-gooderregler som skydda vårdgivare från skyldighet om de levererar nödsituation Behandling i gott förtroende.

Dessa lagar har särskilda « grå » platser och skiljer sig lite från en stat till en annan. Det är upp till dig att bekanta dig med och också förstå dessa lagstiftning i din stat. Flera centra har använt stående order eller metodprotokoll som registrerade https://svensktapotek.net/kopa-priligy-utan-recept/ sjuksköterskor kan använda sig för att ge mediciner till individer utan en direkt läkares order.

Sullivan, JD, registrerad sjuksköterska, ordförande för högkvalitativt garanti Associates, Inc., Ett konsultföretag för medicinskt ansvar i Fairfield, CT. Så länge du följer kriterierna som fastställts i den stående ordningen för att erbjuda en specifik behandling, hålla fast vid ordningens steg samt spela in dina aktiviteter, bör du vara säkrad från skyldighet.

Den ultimata guiden för att använda läkemedel säkert – myhealthfinder – hälsa.gov

Dessutom innebär en PRN -ordning för en nitroglycerinplåster i grafen för en klient med hjärtproblem att en sjuksköterska kan erbjuda medicinen utan att överdriva hennes gränser. Även om dessa typer av beställningar finns i ditt centrum, se till att aktiviteterna faller inom ditt utbud av praxis såväl som förordningarna i ditt tillstånd.

Om din anläggning utför en ständig order eller förutser vårdpersonalen att hålla sig till en PRN -order som konflikter med statlig eller federal lagstiftning eller din lag om sjuksköterska, uppmärksamma den på din riskchef eller chef samtidigt. Anläggningsprotokoll ersätter inte lagstiftningen.

När du har tillhandahållit specialrekommendationer utvecklar du ändå en skyldighet att behandla. Du utvecklar ett ansvar att behandla om du accepterar avveckling för den behandling du levererar, hävdade Sheehan. När du faktiskt har skapat den sjuksköterska-patientens anslutning har du en skyldighet att göra en omvårdnadsbedömning samt förvärva din individs historia.

No Comments

Post A Comment